hits

BLOGGVERDEN??

Heisann! Jeg heter Emilie og som dere ser så har jeg faktisk startet en blogg noe som jeg har prøvd på mange ganger før, men da skjer det aldri. Før så bare tenkte jeg at jeg nå måtte blogge men så skjedde det aldri! Er vel sikkkert ikke bare sånn med meg, tenker det er fler som kjenner seg igjen i det der haha!Men denne gangen skal jeg uansett hva huske og blogge om ikke det bare er en liten tekst eller bare bilder så skal jeg legge ut noe! Blir ganske enkelt og blogge fremover nå som jeg har lastet ned blogg appen.

I dag så har jeg egentlig bare vært hjemme og tenkt på denne bloggen hele tia om at jeg får det til og hvordan skal headeren være,men om det hvis noen er flinke med header så er det bare og si ifra jeg blir aldri fornøy med det jeg lager selv haha! Men vi snakkes er nemmelig film på tv nå.

Klem!<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

emiliej

emiliej

19, Tønsberg

Velkommen til min blogg! Jeg er Emilie og er en 17 år gammel jente fra Vestfold. På denne Bloggen vil jeg blogge om Mote hverdag og egentlig alt sammen! Kontakt meg på Emilie_johansen@outlook.com. Følg meg gjerne også på Instagram Emiiielj og snapchat Emiiielj !:D

Kategorier

Arkiv