hits

HELDIGE MEG

Heisann

Nå har jeg akkuratt våkenet,jeg har faktisk sovet lenge i dag! Det er så utrolig deilig og kunne sove så lenge man vil.I dag skal mamma faktisk lage frokost til meg det blir utrolig godt!

Som sagt så ser dere at heldige meg har fått en ny header! Den er laget av Martha thu, bloggen hennes kan dere trykke dere inn på HER ! Hun er utrolig flink med og lage header,jeg er kjempe fornøyd altså og ikke minst hun er veldig hyggelig.Så Tusen hjertelig Takk Martha!

Denne dagen i dag skal jeg til en venninde og lage fastslsvensboller !Har ikke sett hun på en stund så gleder meg sikkelig. Om derr har noen tips til hva jeg kan blogge om eller hva lages videoer eventuelt så er det bare og si ifra!Og dere får jeg jo sett mer av min hverdag altså mer oppdatering på snapchat (emiiielj) og instagram (emiiielj):)

Vi snakkes senere:-)

4 kommentarer

Maren

07.02.2016 kl.11:34

Høres ut som en koselig dag:). Jeg skal ha full avslapping i dag:). Ønsker deg en fin fastelavens søndag:).

emiliej

07.02.2016 kl.12:04

Maren: Så deilig! Tusen takk kos deg videre du å:D

Martha Thu

07.02.2016 kl.11:36

Så bra at du ble fornøyd! Om det er noe kan jeg prøve å hjelpe! Bare å spørre!

Ha en fin dag!

emiliej

07.02.2016 kl.12:04

Martha Thu: Det skal jeg gjøre vettu! Ha en fin dag du å:-)

Skriv en ny kommentar

emiliej

emiliej

19, Tønsberg

Velkommen til min blogg! Jeg er Emilie og er en 17 år gammel jente fra Vestfold. På denne Bloggen vil jeg blogge om Mote hverdag og egentlig alt sammen! Kontakt meg på Emilie_johansen@outlook.com. Følg meg gjerne også på Instagram Emiiielj og snapchat Emiiielj !:D

Kategorier

Arkiv