hits

SMINKEBORD

Hei alle fine!

I dag har jeg bare vært på butikken faktisk ellers så har jeg ikke gjort det store enn å rydde rommet mitt haha!Følte meg litt flink der!

Jeg fikk ikke tatt noen outfit bilder ipgmed at cameraet døde jeg finner ikke laderen trur jeg dør snart!!!!!!!Så inntil vidre er det mobilbilder og jeg har faktisk noe kjempe spennede og vise dere eller vertfall dere som er sminkeelskere! Pappa overasket meg med sminkekrok altså sminke bord og stæsj og speil med lys! Jeg så utrolig førnøyd, jeg elsker det! Så nå blir det mye sminke fremover og bestille masse på nett og kjøpe i butikker hehe:-)

4 kommentarer

Desirèe Nykaas

12.02.2016 kl.00:50

Det var jo utrolig koselig gjort, kan skjønne at du ble glad da! Husker jeg rotet bort kameraladeren min og den ble ikke funnet før det hadde gått et år, ble så glad når faren min kom hjem med den. Det var virkelig lykke!

emiliej

12.02.2016 kl.20:05

Desirèe Nykaas: Utrolig kjedelig når den laderen blir borte ja og føler meg veldig dårlig på og oppdatere nå for tia haha!:-) god helg!:)

Eline Nordli -

15.02.2016 kl.19:50

Så fint med husfred på sminkebordet! :-)

emiliej

15.02.2016 kl.20:30

Eline Nordli tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

emiliej

emiliej

19, Tønsberg

Velkommen til min blogg! Jeg er Emilie og er en 17 år gammel jente fra Vestfold. På denne Bloggen vil jeg blogge om Mote hverdag og egentlig alt sammen! Kontakt meg på Emilie_johansen@outlook.com. Følg meg gjerne også på Instagram Emiiielj og snapchat Emiiielj !:D

Kategorier

Arkiv