hits

SUR?

Heia!

Lenge siden sist! Men sånn blir det når det er del som skjer og man virkelig prøver og finne praksis plass men hun som hjelper deg ender opp med og finne det stikkmotsatte av det jeg skal jobbe med. Å familien krever tid og venner krever tid og kjæreste krever tid ja det er ganske slitsomt egentlig..

Og når man skriver med venner på sosiale medier uten noe smilefjes eller såkalt emoji så trur den personen at jeg er sur bare fordi jeg ikke bruker emoji. Trur noen virkelig føler seg igjen der altså.. jeg må da virkelig få lov til og svare på den måten jeg har lyst og være care om jeg vil og jeg er det for jeg er sliten! Jeg vet at akkurat den samme personen gjør det tilbake så hvorfor hele tia spørre om jeg er sur bare fordi jeg ikke bruker enn emoji eller skriver lite da halo? Verden er ganske rar...ikke minst stor, den krever ett eller annet noe hele tia. Er emoji svar på alt så vet ikke jeg altså. Kan man ikke heller skrive Hvordan går det med deg eller går det bra med deg? Det hadde vært mye bedre for da får man værtfall vite med rngang uten og spørre om jeg er sur.

Men men valentines søndag håper alle hadde det super koselig med sin kjære,venner eller familie! Jeg feiret valentines dagen noen dager før haha jeg og min kjæreste bakte browines og lagde kakao og sov haha!!Men utrolig koselig uansett!Samtidig var det morsdag det var kjempe koselig mamma fikk gaven min kvelden før da men altids gøy det å da. Jeg kjøpte faktisk blomster til henne,hun ble kjempe glad:)

Idag har jeg bare sløvet så synsykt!jeg har vondt i hode så da blir det film og popcorn typisk meg på sånne dager som dette når man har fri.

Hva kjøpte dere til moren deres eller kjæresten deres eller venner?

Klem Emilie<3

3 kommentarer

Ingrid Kristine S. Austrheim

15.02.2016 kl.22:04

Er sånn for tida, alle antar at man er gretten, bare fordi man ikke sender et eller annet av emoji tilbake! #evulation hahah, neida.

Jeg tilbrakte min valentinsdag med typen min, var ute å bowlet en runde //vant dessverre ikke ;'( // men sykt kjekt var det! Ellers avsluttet jeg valentinsdag/morsdagen med moren min :)

Jeg gidde en fin lykt med et hjorte motiv på, og et lys!

emiliej

15.02.2016 kl.23:56

Ingrid Kristine S. Austrheim: Ååh så kjempe koselig!!Tenker moren din ble kjempe glad!????

Ingrid Kristine S. Austrheim

16.02.2016 kl.15:03

Ja det ble hun ^^

Skriv en ny kommentar

emiliej

emiliej

19, Tønsberg

Velkommen til min blogg! Jeg er Emilie og er en 17 år gammel jente fra Vestfold. På denne Bloggen vil jeg blogge om Mote hverdag og egentlig alt sammen! Kontakt meg på Emilie_johansen@outlook.com. Følg meg gjerne også på Instagram Emiiielj og snapchat Emiiielj !:D

Kategorier

Arkiv