hits

Hjelp!

Hei, håper alle har hatt en fin uke og kommer til og ha en fin dag i dag! Jeg har fri hele neste uke så skal jeg få håpet på og få tatt en del outfits med min fantastiske fotograf Amanda om hun kan! Er så utrolig glad for jeg fant og ble kjent med henne hun er så utrolig hyggelig og vi har det kjempe koselig i hverandres selskap!

Jeg har dessverre skrivet og blogget utrolig lite i det siste men det er mange grunner til, eller den største er vel at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om ,så noen må seriøst hjelpe meg før helt bloggen går helt ned i do her. Så nå sitter jeg egentlig og Skyper og har ingen planer for dagen fordi jeg trudde det var lørdag så nå skjer det ingenting. Men jeg kan legge til noen fler bilder fra fotoshooten med Amanda!

Klems<3

4 kommentarer

Amanda

03.04.2016 kl.15:11

Nydelige bilder! Ja uff det å finne noe å blogge om, er vanskelig, men da kan du søke på google "ting å blogge om" osv. Så finner du lett inspo ;))

emiliej

03.04.2016 kl.15:15

Amanda: <3

Iselin Renée

03.04.2016 kl.19:45

Så stilige bilder :)

emiliej

03.04.2016 kl.21:16

Iselin Renée: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

emiliej

emiliej

19, Tønsberg

Velkommen til min blogg! Jeg er Emilie og er en 17 år gammel jente fra Vestfold. På denne Bloggen vil jeg blogge om Mote hverdag og egentlig alt sammen! Kontakt meg på Emilie_johansen@outlook.com. Følg meg gjerne også på Instagram Emiiielj og snapchat Emiiielj !:D

Kategorier

Arkiv